Lysende sele redder liv!

4light-sele med belysning er en svensk oppfinnelse som synliggjør personer som oppholder seg på utsatte steder. Å synes er en avgjørende sikkerhetsfaktor i trafikken og på risikofylte arbeidsplasser. Selen lyser fremover slik at begge hendene er frie til å brukes.

Den lysende selen er tilpasset for ulike typer yrkesområder og arbeidsplasser der behovene for å se og synes er viktige. Selen lyser opp egen arbeidsoverflate samtidig som den gjør brukeren godt synlig for sine omgivelser. Belysningen av arbeidsoverflaten gjør det enkelt for brukeren å fokusere på sine oppgaver. Vissheten om at man er synlig skaper trygghet og påvirker arbeidsevnen på en positiv måte. Selen er enkel å bruke og kan være aktivert et helt skift før den må lades.

Worker
 LED-lyset på Worker reguleres med to touchknapper ved remmen på venstre side. Worker har gule LED-lamper for varsellys, hvite LED-lamper på den fremste remmen som lyser opp foran brukeren, og røde LED-lamper som markerer brukerens ryggtavle.

Worker+
Worker plus har gule LED-lamper for varsellys, hvite LED-lamper på den fremste remmen som lyser opp foran brukeren og røde LED-lamper som markerer brukerens ryggtavle. Lysstyrken på samtlige LED-lamper kan dimmes med knappene. 

Biker
 Biker er en sele produsert for sjåfører av MC, scooter og firhjuling der behovet for å synes er viktig. Selen behøver ikke sekundært lys for å fungere til forskjell fra refleksvester som må belyses for å være synlige. Den er enkel å bruke og kan være aktivert selv når kjøretøyet er slått av. Bikers LED-lamper har trådløs blåtannskobling til kjøretøyets trafikksignaler gjennom en komponent som installeres i kjøretøyet. Motorsykkelens blink/-bremsefunksjon synkroniserer med selens LED-lamper. Blinker du til venstre på motorsykkelen så blinker det også på selens venstre side og ryggtavlen blinker sterkere rødt ved nedbremsing, alt for at du skal øke din synlighet hos medtrafikantene. Lysstyrken på samtlige LED kan dimmes ned eller opp med knappene på venstre bryst.

Trooper
 Trooper er en sele som er produsert for, og kun selges til, redningstjeneste og utrykningspersonal i politi, brannvesen og ambulanse for å gjøre brukeren synlig for sin egen og andres sikkerhet. LED-lampene rundt håndleddet har et blått lys der frekvensen kan tilpasses myndighetenes ønsker. Trooper har ellers samme lyssystem som Worker plus og Biker, men blå LED-lamper for varsellys, hvite LED-lamper på den fremste remmen som lyser opp foran brukeren og røde LED-lamper som markerer brukerens ryggtavle.Nedlastninger
Nyttige linker