Beskytt hjemmet ditt når du er på ferie

 SmartDNA® er en tyverimerkingsvæske som påføres de produkter du ønsker å beskytte. Hvert tyverimerkingskit inneholder sin helt egne unike kode. Dette nummeret er unikt i hele verden. Politiet kan gjennom et register se hvem som er eiere av denne spesielle DNA-koden ved å lyse på produktet med en spesiell UV-lampe. SmartDNA® ikke synlig uten denne lampen, og det er ikke mulig å vaske av.


Merk før du reiser på ferie
Det er sommerferie for mange nordmenn i disse dager, noe som innebærer at mange reiser fra hjemmet sitt for å nyte ferien utenfor hjemmets fire vegger. Sommerferien er høysesong for for innbrudd i hjemmet. Ved å benytte seg av SmartDNA minker risikoen for innbrudd med 80%, i tilllegg til at sjansen for å finne tilbake til stjålet gods også øker betraktelig.

Politiet har ved flere anledninger den siste tiden meldt om at de ved hjelp av DNA-merking har kunnet spore tyvgods de har beslaglagt til innbrudd gjort for flere måneder siden. Du kan f.eks lese om en oppklaring av et innbrudd i Oslo på NRK sine nettsider her.

Forebyggende merking
SmartDNA opptrer også som en forebyggende faktor. Ved å merke huset, arbeidsplassen, maskiner og lignende med dekaler som sier at området er merket med DNA vil terskelen for å gjennomføre et innbrudd bli høyere. I et boligområde i Sandefjord er det blitt gjennomført et prøveprosjekt med DNA-merking, og de kan vise til at andelen boliginnbrudd er gått ned med over 40%! Dette kan også leses om i saken NRK har publisert.

SmartDNA® har mange bruksområder:

• Alle former for verktøy og maskiner
• Kobber og metaller
• Biler og båter inklusive attraktive deler som airbag, dashboard, ratt, navigasjonsutstyr
• Datamaskiner, telefoner og annen småelektronikk
• Verdisaker, sykler, mopeder, smartphones, kameraer etc.

VI ANBEFALER:
 Art.nr: 63-1401
Til sommerferiemerking anbefaler vi vårt enkleste brukerkit som rekker til ca 400 merkepunkter, og som inneholder fire dekaler til forebyggende bruk. Passer godt til merking av biler, båter, datautstyr, mobiltelefoner, smykker, kunst med mer.Se hele vårt sortiment av SmartDNA her