Dräger Interlock 7000 er en moderne lås som med sin sikkerhet, hurtighet og brukervennlighet setter føreren i fokus. Interlock 7000 er den eneste alkolåsen som per i dag er godkjent etter siste CENELEC-standard, EN50436-2:2014.

KGK er hoveddistributør av Dräger alkolås og alkotest i blant annet Sverige og Norge.

Ingen feilaktige utåndingsprøver
Alkolåsen kan skille alkohol i utåndingsluft fra alkohol som f.eks. finnes i munnskyllevann, spylervæske eller håndsprit. Som bruker kan man føle seg trygg på at feilaktige prøver grunnet ytre påvirkninger ikke registreres.

Sikker og brukervennlig
Ingen ventetid! Oppvarmings- og oppstartstiden er så kort at brukerne ikke vil merke den. Dräger Interlock 7000 har et tydelig fargedisplay og instruksjoner på norsk. Dessuten har den flerfarget LED-skjerm for tydeligere veiledning av de vanligste instruksjonene.

Høy sikkerhet mot datainntrenging
Informasjonen i alkolåsen er kryptert. Alkolåsen er dessuten enkel å montere i alle kjøretøy og kan utstyres med både kamera og GPRS-modul for utvidede bruksområder som f.eks. føreridentifikasjon.

Høyeste kvalitet. Testet, godkjent og trygg.
Med Dräger kan du føle deg trygg på at du får pålitelighet og målesikkerhet i verdensklasse.

Viktigheten av CENELEC
Det CENELEC-standarden gjør, er å avgjøre om alkolåsen utfører sin oppgave bra nok for å få kalles «alkolås». Dette må bevises i omfattende tester der flere ulike faktorer får bedømme kvaliteten. Å hevde at man oppfyller kravene holder ikke, man må passere nåløyet for å få stempelet i papiret. Dräger Interlock 7000 er den eneste alkolåsen som per i dag er godkjent etter siste CENELEC-standard, EN50436-2:2014.

For at du som bruker skal få et så bekymringsfritt eierskap og bruk av alkolåsen, er det ikke mulig å fire på disse kravene. Til og med et enkelt stopp er ikke bare utrolig irriterende, det kan dessuten koste penger i form av sanksjoner fra oppdragsgiver da kjøretøyet helt enkel ikke skal stå stille. Dersom en alkolås ikke oppfyller standarden handler det rett og slett om at den ikke er så bra som bilprodusentene vil ha den. Jo raskere/enklere og mer pålitelig en alkolås er, desto mindre motstand og irritasjon vil oppstå hos brukerne. Ettersom brukerne i hovedsak er edru og, med all rett, hevder at de ikke behøver alkolås, må vi sørge for at de møtes med et minimum av ubehag.

En alkolås skal ha brukeren i fokus.

Les mer om Dräger her...