KGK feirer 70 år!

Det startet i moderat skala med blant annet utstyr til sykkel og båtmotorer, og har med årene vokst til å omfatte det meste som moderne bedrifter i kjøretøysbransjen behøver.

Med 70 års erfaring, sterke varemerker og kunder som verdsetter kunnskap, leveransetrygghet og service bygger vi nå for fremtiden. Vi har mange spennende prosjekter og produkter på gang, som vi tror at du som kunde vil verdsett.

Vår historie

Knut-Göran (KG) Knutsson grunnla i 1946 ingeniørfirmaet KG Knutsson AB, som ble basen for bedriftsgruppen KGK. Allerede
grunnla det svensk-engelske Mineralaktiebolaget AB, bedriften som senere ble Svenska Shell.som liten hadde KG bensin i blodet da hans far importerte olje og bensin, og

På begynnelsen av 1950-tallet overtok KGK agenturene på de tyske bilbransjegigantene Hella, VDO og ZF, som ble grunnlaget for selskapets utvikling innen kjøretøysektoren der KGK hovedsakelig har virksomhet i dag.

KGK idag
KGK er også i da
g en familiebedrift, i 1976 tok Håkan Knutsson, Knut-Görans sønn, over som administrerende direktør, en stilling han beholdt frem til 2015, da Johan Regefalk tiltrådde. Håkan Knutsson er enda eier og styreformann for samtlige av KGKs selskap.

KGK Norge AS ble opprinnelig etablert i 1979 under navnet ZF Norge AS. I 2001 ble selskapet kjøpt av KG Knutsson AB og er i dag den norske delen av selskapet. I Norge er bedriften delt inn i to divisjoner: ZF og Handel.

70 år er verdt å markere, og dette ønsker vi å markere i hele 2016.

I løpet av hele dette året vil vi ha gode tilbud her på autokatalogen. Men det lønner seg å være rask, da hvert tilbud vi legger frem kun vil ha en varighet på 70 timer!