KGK Norge er totalleverandør av DAB+!

I 2017 vil FM-nettet sakte men sikkert bli slukket i hele Norge. Når din kunde står overfor valg av ny radioløsning til sin bil er det ofte mange ulike behov som skal dekkes. Derfor kan vi i KGK Norge AS tilby ulike løsninger, slik at du som forhandler har flere forslag å legge frem til din kunde. Fra helt enkle plug-in-adaptere som installeres på under ett minutt, til fullintegrerbare nye DAB+-radioer. Hjelp din kunde å finne rett løsning - les om de ulike mulighetene her!

Last ned vår DAB+-brosjyre her!

ENKEL ADAPTERLØSNING:

SmartDAB:

SmartDAB - DAB+-integrering via adapter - styres med en applikasjon på din smarttelefon. Den enkle løsningen for DAB+ i din bil!

Svært enkel bluetoothtilkobling ved hjelp av BLE, som er ny standard som

forenkler tilkoblingen. SmartDAB passer til alle biler med med AUX-inngang, og styres med en app på din smarttelefon som er tilkoblet med bluetooth. SmartDAB er utformet slik at den kan monteres i bilen din på mindre enn ett minutt.

Radiostasjonens logo, navn, sang og artistinformasjon vises på skjermen på din telefon. Naviger mellom de ulike kanalene ved å dra til høyre/venstre på telefonen. Lyden overføres til kjøretøysystemet via AUX-inngangen (3,5 mm uttak). Du vil også kunne se bildefremvisning og video hos de kanalene som tilbyr dette.

Art.nr: RAX SMARTDAB


Gussi G4:

Gussi G4 er en DAB+-adapter med stor fargeskjerm for enkel tilkobling i bil. 10-15 minutters installasjonstid. Adapteren er en Plug & Play-løsning som passer alle typer kjøretøy. DAB+-antenne, USB-lader og holder følger med. Bluetooth for avspilling av musikk direkte fra telefonen.

Art.nr: RAX G4234BTDBlaupunkt DAB`n`play 370:

En plug & play-adapter med stor fargeskjerm. 10-15 minutters installasjonstid. Handsfreefunksjon med innebygget mikrofon og Bluetooth-tilkobling for både telefonsamtaler og avspilling av musikk direkte fra telefonen. DAB+-antenne, USB-lader og holder følger med.

Art.nr: 2 010 017 100Tiny Audio C3:

DAB+-adapter med meget enkel installasjon som i de fleste biler vil ta ca. 10-15 minutter. DAB+-antenne, USB-lader og holder følger med. Handsfreefunksjon og avspilling av musikk direkte fra telefonen via Bluetooth.

Art.nr: RAX TINYC3+Tiny Audio C5:

En DAB+-adapter med stort og tydelig fargedisplay som kan installeres i din bil på 10-15 minutter. Adapteren kommer med handsfreefunksjon via bluetooth med innebygget mikrofonfor både telefonsamtaler og avspilling av musikk direkte fra telefonen. DAB+-antenne, USB-lader og holder følger med.

Art.nr: RAX TINYC5


DAB+-ADAPTER MED FULL INTEGRERING:

MediaDAB HD - gjør om din eksisterende radio til DAB+! MediaDAB er en enhet som gjør at du kan gjøre din OEM FM-radio om til en DAB+ digital mottager.

MediaDAB mottar digitale signaler fra en DAB-antenne (tilvalg) og modulerer den til din originalradio.

Du styrer radioen fra din originale rattstyring eller med en fjernkontroll du kan kjøpe med. På radiodisplayet kan du se all informasjon som navnet på kanalen, tittelen på låten, nyheter og lignende. Softwaren i MediaDAB kan oppdateres via USB-porten. Enheten gjør det mulig å ta i mot og håndtere opp til 255 digitalkanaler og opp til 40 hurtigvalg.

Klikk her for å se MediaDAB til ulike bilmodeller.


NY INTEGRERT DAB+-RADIO:


Continental DAB+-radio, 12V

DAB+-radio med mange funksjoner, i tillegg til et funksjonelt design. Kobles til strømforsyning med 12V, og passer meget godt til bruk i personbil. Svært mange tilleggsattributter.

Art.nr: RA CDD7418UBOR


Continental DAB+-radio, 24V

 DAB+-radio med mange funksjoner, i tillegg til et funksjonelt design. Kobles til strømforsyning med 24V, og er perfekt til bruk i tungtransport som buss og lastebil. Svært mange tilleggsattributter.

Art.nr: RA CDD7428UBOR

Clarion DAB+ bilstereo

En DAB+-radio med Bluetooth, CD, USB og Aux-in, 12V.

Lytt til radio med CD-kvalitet. Radiodisplayet viser all informasjon, navnet på kanalen, tittelen på sangen, nyheter mm. DAB-antenne for vindusinstallasjon er inkludert.

 Med Bluetooth-funksjonen kan du streame lydfiler fra telefonen eller bruke radioen som handsfree-telefon. Du kan koble opptil 3 telefoner til radioen om gangen. Støtter nedlasting av telefonboken din med opptil 1000 telefonnumre. Kan kobles til mikrofon slik at den kan kobles til telefon og benyttes som handsfree, og det er også mulig å kjøpe til fjernkontroll.

Art.nr: RAC CZ505E


Blaupunkt Dortmund 230 DAB

Digital bilstereo med DAB/DAB+, bluetooth, iPod/Android-kontroll, radio, CD-spiller, USB, AUX-inngang og MP3-avspilling. Blaupunkt Dortmund 230 DAB er fullpakket med funksjoner, inkludert bluetooth, direkte iPod-,iPhone- eller Andriodkontroll, CD, USB, MP3 og AUX-innganger.

Bilstereoen lar deg ringe og motta håndfrie telefonsamtaler via bluetooth ved hjelp av den integrerte mikrofonen sammen med de eksisterende bilhøyttalere. Og fordi du kan synkronisere den mobile telefonboken med opptil 1000 oppføringer, vil du alltid se umiddelbart på displayet hvem som ringer.

Ikke bare kan du kan styre din iPod eller iPhone via Dortmund 230 DAB, kan du nå også styre Android smartphones. DAB-antenne og fjernkontroll medfølger.

Art.nr: 1 011 402 222


Se dine priser og kjøp alle våre produkter i direkte i vår nettbutikk www.autokatalogen.no. Her har vi også en samleside som viser alle våre DAB+-produkter. Den inkluderer også marineprodukter. Klikk her for å komme direkte til samlesiden for DAB+-produkter.

Ønsker du mer informasjon om slukkingen, eller har du kanskje noen spørsmål om DAB+ generelt, klikk deg inn på Medietilsynets nettsider. Her kan du lese alt du behøver å vite om DAB+, og her finner du også komplett oversikt over slukkingsdato, hvilke kanaler som blir borte og mye mer.

NEDLASTNINGER

DAB+-brosjyre i PDF