Liqui Moly sponser EM i friidrett

 Den tyske motorolje- og additivspesialisten LIQUI MOLY deltar som «internasjonal partner» under EM i friidrett i Amsterdam.
«På samme måte som idrettsutøverne yter sitt aller beste i konkurransene, yter vi vårt beste på vårt område. Derfor er det en stor ære for oss å kunne bidra med støtte til europamesterskapet», sa Peter Baumann, markedsføringsansvarlig hos LIQUI MOLY.


Selskapet er det eneste oljemerket som reklamerer både inne på og utenfor stadion. Titusenvis av tilskuere samt flere millioner TV-seere følger det fem dager lange mesterskapet. «For oss er dette en flott mulighet til å gjøre merkevaren vår mer kjent», la Peter Baumann til.

Sponsingen av EM i friidrett er et av mange internasjonale engasjementer for LIQUI MOLY: motorsykkelverdensmesterskapet MotoGP, standardvognserien TCR og VM på ski.

Om LIQUI MOLY
LIQUI MOLY GmbH fra Ulm i Sør-Tyskland, tilbyr et stort utvalg høykvalitetsprodukter, som motoroljer, tilsetningsstoffer, pleieprodukter til kjøretøy og serviceprodukter. Utvalget omfatter ca. 4.000 produkter. LIQUI MOLY utvikler og tester produktene sine i sine egne laboratorier. Produktene fremstilles kun i Tyskland, og de markedsfører alle produktene sine helt på egen hånd. LIQUI MOLY ble etablert for ca. 50 år siden, og er nå én av de største firmaene i bilbransjen.Produktene selges i Tyskland, i tillegg til 120 andre land.

I Norge er KGK distributør av Liqui Moly sitt sortiment. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om sortimentet til Liqui Moly i Norge! Tlf: 22 88 46 80. E-post: firmapost@kgk.no.


 Mer informasjon om sponsoravtalen:

LIQUI MOLY GmbH
Peter Szarafinski
Internasjonal PR-ansvarlig
Jerg-Wieland-Str. 4
89081 Ulm-Lehr
Tlf: +49 (0)731/1420-189
Fax: +49 (0)731/1420-82

Peter.Szarafinski@liqui-moly.de