Ny utgave av KGK Salg

 Et nytt nummer av KGK Salg er nå ute og i løpet av kort tid vil alle våre kunder motta magasinet i posten, men allerede nå kan du laste ned PDF-versjonen her. I dette nummeret av KGK Salg presenterer vi en rekke nyheter, men vi har også valgt å gi innblikk i noen av våre fokusområder.

Slukkingen av FM-nettet har allerede startet og når din kunde står overfor valg av ny radioløsning til sin bil er det ofte mange ulike behov som skal dekkes. Derfor kan vi i KGK Norge AS tilby ulike løsninger, slik at du som forhandler har flere forslag å legge frem til din kunde. Fra helt enkle plug-in-adaptere som installeres på under ett minutt, til fullintegrerbare nye DAB+-radioer. Våre leverandører vil også i løpet av kort tid komme med en rekke spennende nyheter og som vi gleder oss til å fortelle mer om når det er klart.

Vi har også startet med Arom-dekor Kemi som er en av de ledende leverandørene i Skandinavia av AdBlue, spylervæske, frostvæske og kjemikalier til kjøretøy. Arom-dekor Kemi tilbyr også et bredt spekter av spesialkjemikalier til ulike formål. Tilbakemeldingene fra våre kunder har allerede vært utelukkende positive. Det er verdt å nevne at sortimentet av OEM-godkjente longlife-glykoler i prinsippet dekker alle ledende bil- og motorfabrikanters standarder og anbefalinger.

Calix takbokser er et annet nytt område for oss og vi har nå tatt over hele distribusjonen fra Calix AS som inntil nå har distribuert dette selv. Calix takbokser er produsert i hundre prosent resirkulerbar ABS-plast. For å gjøre det enkelt for brukeren er takboksene konstruert med sideåpning fra begge sider (Dual Opening), integrert håndtak og lav innlastingsterskel. De har utviklet den unike festeanordningen Quick Grip som gjør monteringen rask og enkel. Den designlekre Nordic Loader takboksen er også utstyrt med Calix sin egenutviklede og patenterte Safety Nose løsning for maksimal sikring av lasten.

Dette og mye mer kan du lese om, så last ned PDF-versjonen av årets første KGK Salg her.


God lesning!