Nyhet: Calix takbokser

 For oss er takboksen en optimal måte å utnytte bilens potensial på. Calix takbokser produseres av Autoform og finnes i en rekke modeller for ulike behov, fra smale og korte transportbokser til lange og brede skibokser. Vi er ekstra stolte over at alle våre takbokser utvikles og produseres i Sverige. Det er også din garanti for at takboksene er beregnet for nordisk klima og design.


CALIX NORDIC LOADER
Calix sin mest populære takboks er Calix Nordic Loader, og denne takboksen er spesielt utviklet med tanke på design, kvalitet og brukervennlighet. Det lave, krommede designet følger bilens linjer og skaper en integrert følelse mellom takboks og bil. Med vår egenutviklede dobbelskallsteknikk har vi oppnådd markedets mest stabile sideåpnede takboks, produsert i hundre prosent resirkulerbar ABS-plast.

Vår smarte og slanke Quick Grip gjør monteringen rask og enkel, i tillegg til at festet ikke tar opp noe av lastevolumet. Nordic Loader er utstyrt med vår egenutviklede og patenterte Safety Nose for maksimal sikring av lasten. Som standard leveres Calix Nordic Loader i svart eller hvit høyglans.Calix Roof Boxes - egenskaper og funksjoner:


 QUICK GRIP
Quick Grip gjør det enkelt å montere takboksen på takstativet. Det flate festet tar ikke opp noe av lastevolumet i boksen. Quick Grip følger med som standard på alle Calix takbokser med unntak av Urban Loader. DUAL OPENING
De aller fleste av Calix sine takbokser er konstruert med sideåpning fra begge sider, noe som forenkler inn- og utlastning av takboksen. Dette gjør også at du enklere kommer til i hele takboksen fra begge sider av bilen.


_________________________DUAL SHELL TECHNOLOGY
Dobbelskallkontruk sjonen med integrerte aluminiumsforsterkninger i bunnen gjør takboksen veldig stabil. Dessuten har alle takboksene lav innlastningsterskel som forenkler inn- og utlasting.


Vil du lese mer om Calix Roof Boxes som nylig er kommet inn i vårt sortiment? Klikk deg inn på vår produktside her.