Verdenspremiere for ny generasjon alkotester

 I dag lanseres den nye Dräger Alcotest® 3820 i Norge. Dräger Alcotest® 3820 er en ny generasjon alkotester som retter seg hovedsakelig mot det private markedet. Den oppfyller internasjonale standarder for både privat (EN16280) og profesjonell (EN15964) bruk. KGK i Sverige og Norge er først ute med å lansere Dräger Alcotest® 3820.

Dräger har vært en ledende global produsent og leverandør av måleinstrumenter for måling av alkohol til politi og myndigheter i over 60 år. Over 30 millioner alkoholtester blir foretatt hvert år med Drägerprodukter over hele verden. Kontinuerlig utvikling gjennom mange år har gjort Dräger Alcotest® 3820 til en pålitelig og rask alkotester.

Rask og enkel prøvetaking
Målingsfunksjonen aktiveres enkelt med den bakbelyste funksjonstasten og lyden gir ytterligere instruksjoner (mulig å slå av). Apparatet er klart til bruk i løpet av sekunder og testen kan utføres umiddelbart. Resultatet presenteres på displayet. En funksjonstast brukes til å navigere gjennom menyen.

Utskiftbart munnstykke

Munnstykket er ergonomisk å bruke og er beskyttet av et deksel. Et nytt munnstykke bør brukes for hver enkelt person som blir testet. Ekstra munnstykker er tilgjengelig som tilbehør. Utåndet luft passerer gjennom luftkanalen til instrumentet. Bare en liten prøve av denne luften blir tatt for analyse. Dette sikrer at det ikke er noen alkoholrester i apparatet, og at alle målingene er nøyaktige og pålitelige. Den samme metoden blir brukt i testeren som politiet over hele verden benytter.


Klar når du er
Enheten starter opp raskt og er klar når brukeren er det. Temperaturområdet for måling er -5 °C til + 50 °C.

Slank og diskret
Takket være den kompakte designen gjør at Dräger Alcotest® 3820 får plass i en lomme eller veske. Målingen kan utføres diskret når og hvor som helst.

Teknikk for livet

Dräger Alcotest® 3820 er produsert i Tyskland og oppfyller de høyeste kvalitetsstandarder. Regelmessig kalibrering er et krav for å sikre et pålitelig måleresultat. Med et stort nettverk av serviceverksteder i Norge, er det enkelt å eie et Drägerprodukt.

Mer avansert og lavere pris
Dräger Alcotest® 3820 erstatter Dräger Alcotest® 3000 og får en betydelig lavere pris enn utgående modell og veiledende pris vil ved salgsstart være kr. kr 2 895,00 (inkl. mva).

KGK er hoveddistributør av Dräger alkolås og alkotest i blant annet Sverige og Norge. «Vi er veldig stolte og smigret over at Dräger valgte å la KGK få være først i verden med denne produktnyheten», avlsutter Key Account Manager Haakon Olsen i KGK Norge AS.

Mer informasjon:
Haakon Olsen | Key Account Manager |KGK Norge AS | 22 88 46 80 | haakon.olsen@kgk.no

Klikk deg inn på autokatalogen.no for å se vårt Drägersortiment!Nedlastninger