Calix

 Nå kan norske bilister nyte godt av et bilvarmeprodukt utviklet og produsert i Sverige spesielt for nordiske vinterforhold. Calix fokuserer på oppvarming av kjølevannet istedenfor tradisjonelle kontaktvarmere. Oppvarming av kjølevannet gir varmeeffekt med en gang motoren startes opp.

Kort om Calix
Det svenskeide selskapet ligger i Eskilstuna og har i løpet av de siste 20 årene etablert seg som en av verdens ledende produsenter av elektriske motorvarmere. Kjernen i virksomheten utgjøres av elektriske varmere i kombinasjon med kabelsystem. Produktene er utviklet på ett eneste modulsystem slik at det skal være enkelt å bygge ut systemet med batteriladere og annet relevant tilleggsutstyr.

Svensk produksjon og produktutvikling
All produksjon og produktutvikling foregår i Eskilstuna. I tett samarbeid med kundene utvikles hele tiden bedre og sikrere produkter, hvilket leder til de best mulige løsningene for effektiv oppvarming av kjøretøy. Calix vil fortsette å fokusere på miljøvennlige løsninger, samt komfort. Målet er å alltid ligge i forkant av kundenes behov og markedets krav i form av kvalitet og innovative
løsninger.

Miljøarbeid
Calix er miljøsertifisert (ISO14001), og er i tillegg med i den internasjonale databasen IMDS. Dette er et register som viser produktenes innholdsfortegnelse, sånn at du kan sjekke hva ditt produkt består av. Alle Calix produkter er tegnet, utviklet og produsert i Sverige, og derfor kan vi garantere at de vil fungere optimalt under nordiske forhold. At produktene i tillegg nesten utelukkende er produsert av gjennvinnbare materialer er vi også veldig stolte av.

Godkjente produkter
Alle Calix pro dukter er testet og godkjent, de oppfyller alle formelle krav på sikkerhet som kreves både i Norge og internasjonalt; Intertek Semko, Ford Q1:2002, og alle har CE-, S- og ETL-merke.Ferdige komfortpakker
For å gjøre det enklere å selge bilvarmesystem til forbruker har vi satt sammen tre komplette sett. Til hvert pakke må man komplettere med en bilspesifikk motorvarmer, samt eventuelt et monteringssett. Under "Mine sider" på autokatalogen.no finner du "Montert og klart" for direkte nedlastning. Det er bare å taste inn timepris som gjelder for din bilforretning/verksted og du får anbefalt direkte utregnet kundepris (inkl. mva) av ulike Calix pakkepriser inkludert montering.

Komfortpakke
Inneholder det mest grunnleggende som kreves ved montering av motorvarmer: tilkoblingssett, strømkabelsett og kupévarmer med forskjellig wattstyrke. Kompletter med bilspesifikk motorvarmer og eventuelt monteringssett.Komfortpakke Plus
Inneholder tilkoblingssett, strømkabelsett, kupévarmer og batterilader. Spesielt bra ved start på kalde vinterdager. Kompletter med bilspesifikk motorvarmer og eventuelt monteringssett.