Castrol

Castrol er mye mer enn bare olje. For deg som kjøper og selger olje ønsker vi å være en lojal forretningspartner som hjelper deg å forbedre omsetning og inntjening, styrke merkevaren, fremme salget og ikke minst øke kundetilfredsheten ytterligere.

For deg som møter kundene hver dag, skal vi gi den støtten som trengs for at du kan være kundens pålitelige og profesjonelle rådgiver - ja, kundens "gode hjelper". Dette kan vi sikre gjennom en komplett pakke av produkter, kurs, markedsmateriell, markedsledende bransjekunnskap, komplett bestillingsportal - www.autokatalogen.no, kompetent support og mye mer.

Castrol smøremidler brukes i dag i nesten alle typer motorer og industrimaskiner - for landbruk, transport, matindustri, kraftverk og mange andre områder. Produktspekteret er bredt og omfatter foruten olje også girolje, hydraulikkolje, transmisjonsolje og fett. KGK tilbyr et stort og variert utvalg av Castrol smøremidler som er av høyeste kvalitet og tilfredsstiller de strenge kravene fra verdensledende produsenter. KGK Norge er distributør for Castrol og BP i Norge.

 System 5 Technology™

Hvorfor CASTROL VECTON?
Konkurransen kan være brutal i tungbilnæringen, og med tallrike utfordringer er det av kritisk betydning å få den beste ytelsen ute av bilen og virksomheten. Nye Castrol VECTON har et utvalg av oljer som gjenspeiler forskjellige forretningsprioriteringer. Hver av dem er utviklet med sine egne sterke sider, slik at du får et reelt valg med hensyn til hva du fyller på motorene i dine kjøretøyer.

Moderne motorer arbeider under forhold som endres hele tiden, noe som påvirker motorytelsen. Castrol VECTONs unike System5 Technology tilpasser seg disse endringene i forholdene for å hjelpe til å maksimere ytelsen.

 Strength for maximum performance

Hvorfor CASTROL EDGE?
Dagens motorer arbeider hardere, tåler varmere temperaturer og brukes under høyere trykk enn før.

Castrol EDGE er vår hittil sterkeste og mest avanserte serie av motoroljer. Den unike Fluid Strength Technology™ styrker oljen og reduserer kontakten mellom metaller. Gi motoren styrke til å flytte grensene for mulig ytelse.


 Clinging molecules protect from the start

Hvorfor CASTROL MAGNATEC?
Inntil 75 pst. av motorslitasjen skjer mens motoren varmes opp. Når motoren stopper, renner oljen normalt sett av viktige motordeler. Det gjør imidlertid ikke Castrol MAGNATECs smarte molekyler. De klamrer seg til motoren som en magnet og skaper et ekstra beskyttelsessjikt.

Castrol MAGNATECs unike sammensetning beskytter fra det øyeblikket du starter opp, og reduserer* motorslitasjen dramatisk.

Beskytt motoren fra det øyeblikket du starter, ved å velge riktig olje til kjøretøyet fra Castrol MAGNATEC-serien.

* I henhold til bransjeslitasjetesten Sequence IVA.


 Superior sludge protection to help extend engine life

Hvorfor CASTROL GTX?
Slam i motoren kan blokkere viktige oljekanaler akkurat som kolesterol, noe som hvis det ikke utbedres, kan tappe motoren for krefter og til slutt ta knekken på dem.

Castrol GTX dobbeltvirkende formel fjerner gammelt slam og beskytter bedre mot ny slamdannelse enn påkrevd etter strenge bransjestandarder.

Ta vare på motoren, og gi den et lengre liv ved å velge riktig olje fra Castrol GTX-serien.