Dräger

 Dräger er et ledende internasjonalt selskap innen medisinsk- og sikkerhetsteknologi. Selskapet utvikler og produserer innovative produkter, tjenester og systemer som beskytter, støtter og redder liv.

Mennesker innen helsesektoren, produksjonsmiljøer, gruvedrift, brannkorps og nødtjenester har satt sin lit til Dräger siden 1889. I tillegg til å prøve å oppnå den høyeste kvaliteten og et felles grensesnitt mellom produkter fokuserer Dräger også på miljøvern og vern av naturressurser.

High-Tech med menneskelig utforming, kultur fra tradisjon, innovasjoner gjennom egne ideer, en visjon for hele verden: Dräger. Teknikk for livet. KGK Norge AS er distributør for Dräger i Norge og omfatter bl.a. alkoholmåler og alkolås.

Alkolås Dräger Interlock 7000
Den nye gene rasjonen alkolås er her! Dräger Interlock 7000 er en moderne lås som med sin sikkerhet, hurtighet og brukervennlighet setter føreren i fokus. Ready when you are!
Alkolåsen kan skille alkohol i utåndingsluft fra alkohol som f.eks. finnes i munnskyllevann, spylervæske eller håndsprit. Som bruker kan man føle seg trygg på at feilaktige prøver grunnet ytre påvirkninger ikke registreres.

Ingen ventetid! Oppvarmings- og oppstartstiden er så kort at brukerne ikke vil merke den. Dräger Interlock 7000 har et tydelig fargedisplay og instruksjoner på norsk. Dessuten har den flerfarget LED-skjerm for tydeligere veiledning av de vanligste instruksjonene.

Informasjonen i alkolåsen er kryptert. Alkolåsen er dessuten enkel å montere i alle kjøretøy og kan utstyres med både kamera og GPRS-modul for utvidede bruksområder som f.eks. føreridentifikasjon.


Dräger alcotest 3820
Drägers A lcotest 3820 er en helt ny generasjon alkotester, der både ytelsen og hastigheten er i toppklasse. Dräger Alcotest 3820 er godkjent i henhold til den profesjonelle standarden EN15964 i tillegg til den private bruken (EN16289). De aller fleste alkotestere på markedet møter kun kravene for privatbruk.

En alkotester skal være enkel i bruk, uansett hvor avansert teknologien bak er. Instrumentet har kun noen sekunders oppstartstid og leverer garantert korrekt resultat, hver gang, i temperatur fra -5°C til +50°C. Alcotest 3820 er så liten at den får plass i bukselommen eller i håndvesken din. Et beskyttende lokk medfølger, og gjør bruken enkel, i tillegg til at det beskytter munnstykket.

Alcotest 3820 skal kalibreres minst en gang per år.


Med Dräger kan du føle deg trygg på at du får pålitelighet og målesikkerhet i verdensklasse.