Arom-dekor

Arom-dek or Kemi er en av de ledende leverandørene i Skandinavia av AdBlue, spylervæske, frostvæske og kjemikalier til kjøretøy. Arom-dekor Kemi tilbyr også et bredt spekter av spesialkjemikalier til ulike formål.


AdBlue levert fra Arom-dekor Kemi er produsert i Skandinavias mest moderne produksjonsanlegg. Produksjonen foregår i samsvar med den gjeldende ISO-standarden ISO PAS 22241, noe som innebærer maksimal kvalitetssikring.
Arom-dekor håndterer et volum som overstiger 25 000 kbm flytende kjemiske produkter per år.
De har også lykkes med deres mål om å bedre fremtidens miljø, og har fått sin spylervæske, som den første i Sverige, godkjent som "Bra miljøvalg" av Naturvernforeningen.Spylervæske

AdProLine®-spylervæske har en god rengjøringsevne, effektiv beskyttelse mot frost og en mild duft. Velg mellom konsentrert og ferdigblandet i en rekke ulike pakningsstørrelser. Glykol

AdProLine®-glykoler er spesielt utviklet for å møte de høye kravene fra ledende bil- og motorprodusenter. Glykolene er egnet for bruk i personbiler, nyttekjøretøy, stasjonære motorer og båter.
AdProLine®-glykoler beskytter mot frost, koking, og hindrer utbrudd av kavitasjon.


 Andre produkter

Arom-dekor tilbyr også mange andre typer produkter, som for eksempel white-spirit, rødsprit og ulike typer oljer og bensin. Klikk deg inn på vår nettbutikk www.autokatalogen.no for å få en oversikt over hele sortimentet vi fører.