Elektroniske parkeringsur fra AutoPark

Stadig flere parkeringsplasser merkes nå med skilt hvor det kreves parkeringsur eller -skive som angir når bilen ble parkert. KGK kan nå levere to elektroniske parkeringsur fra AutoPark som kan erstatte manuelle P-skiver i papp eller plast.

Autoparktime er helautomatiske P-ur som kommer i to varianter, ATP3 og ATP4. Parkeringsuret viser automatisk når bilen er parkert (norske bestemmelser) og klokken går tilbake til å vise sanntid når bilen forflyttes. Led-lampe viser lav batterispenning. Begge utgavene er enkle å ta ut fra sine holdere for batteribytte eller manuell innstilling av parkeringstid.

ATP4 bygger videre på storselgeren APT3, som har vunnet flere tester. APT4 er litt mindre enn APT3, har en ny design og er montert i en penere og litt mer solid holder/ramme som limes til bilens frontrute.

Begge modellene bytter automatisk mellom sommer- og vintertid. Den norske versjonen av APT4 vil komme ferdig justert inn fra fabrikk til å vise "sanntid" ved parkering, mens APT3 kommer fra produsent med svensk innstilling (viser nærmeste følgende hel eller halvtime) og kan enkelt programmeres til å vise "sanntid" av bruker/installatør. Et batteri holder i 2-3 år og det følger med reservebatteri.

Begge versjonene har en unik funksjonsgaranti på 2 år som sier at om man pådrar seg parkeringsbøter som kan tilskrives funksjonsfeil i parkeringsuret, så dekkes parkeringsboten samtidig som at uret repareres/erstattes.


Nedlastninger
Nyttige linker