Brink Tow bars

 Brink het tidligere Thule Towing og en del av Thule Group, men er nå enestående i Brink Group. Brink er en produsent av tilhengerfester med mer enn 100 års erfaring i bilbransjen, og produserer hengerfester til praktisk talt alle kjøretøy i fabrikkene i Nederland og Frankrike. I Europa har nærmere 25 millioner biler tilhengerfeste fra Brink. Brink samarbeider med de fleste store bilprodusenter, og utvikler spesiallagde hengerfester for hver eneste modell.

Brink har hengerfester til de aller fleste kjøretøy og kan tilby en rekke ulike løsninger:

Faste hengerfester: Festes permanent på bilen, og kan ikke enkelt fjernes. Denne typen hengerfester egner seg for sjåfører som bruker hengerfeste ofte. Hvorvidt et fast hengerfeste passer til kjøretøyet er avhengig av nummerplatens plassering. Faste hengerfester er vanligvis mindre kostbare enn avtagbare og innfellbare hengerfester.

Avtagbare hengefester: Kan enkelt fjernes. Hengefestene er like sikre og pålitelige som faste hengefester, men kan taes bort når de ikke er i bruk. Den kan festes og fjernes enkelt i løpet av få sekunder. Disse hengefestene egner seg for de som sjelden bruker hengefeste.

Innfellbare hengefester: Kan sammenlignes med avtagbare hengefester, men disse hengefestene kan i stedet for å taes helt av, enkelt felles inn under bilen når det ikke er i bruk.

Brink RMC innfellbare hengefester: For hybrid og el-biler. Hengefester som ikke kan brukes til tauing, men som egner seg til å feste sykkelstativ.

Nyttige linker