Calix Roof Boxes

For oss er takboksen en optimal måte å utnytte bilens potensial på. Calix takbokser produseres av Autoform og finnes i en rekke modeller for ulike behov, fra smale og korte transportbokser til lange og brede skibokser. Vi er ekstra stolte over at alle våre takbokser utvikles og produseres i Sverige. Det er også din garanti for at takboksene er beregnet for nordisk klima og design.
_
CALIX NORDIC LOADER
Calix sin mest populære takboks er Calix Nordic Loader, og denne takboksen er spesielt utviklet med tanke på design, kvalitet og brukervennlighet. Det lave, krommede designet følger bilens linjer og skaper en integrert følelse mellom takboks og bil. Med vår egenutviklede dobbelskallsteknikk har vi oppnådd markedets mest stabile sideåpnede takboks, produsert i hundre prosent resirkulerbar ABS-plast.


QUICK GRIP:

Quick Grip gjør det enkelt å montere takboksen på takstativet. Det flate festet tar ikke opp noe av lastevolumet i boksen. Quick Grip følger med som standard på alle Calix takbokser med unntak av Urban Loader.

_
_
__

DUAL SHELL TECHNOLOGY:
Dobbelskallkonstruksjonen med integrerte aluminiumsforsterkninger i bunnen gjør takboksen veldig stabil. Dessuten har alle takboksene lav innlastningsterskel som forenkler inn- og utlasting.


DUAL OPENING:

De aller fleste av Calix sine takbokser er konstruert med sideåpning fra begge sider, noe som forenkler inn- og utlasting av takboksen. Dette gjør også at du enklere kommer til i hele takboksen fra begge sider av bilen.

_

SIKKERHET:
Alle Calix sine takbokser har gjennomført City Crash Test på SP(Sveriges Tekniska Forskningsinstitut), og flere takbokser er også testet, godkjent og sertifisert av TÜV.

MATERIALE:
Alle Calix takbokser er produsert i robust, kuldebestandig, UV-stabilisert og 100% resirkulerbar ABS-plast.

Se alle produktene vi fører fra Calix Roof Boxes i vår nettbutikk www.autokatalogen.no.