Charge Amps

Charge Amps er et svensk foretak som er basert i Solna i Sverige. Deres mål er å sørge for at man så raskt som mulig blir uavhengig av fossilt brensel. De utfordrer den tradisjonelle bilindustrien og den grønne teknologiske utviklingen på flere områder.

Charge Amps baserer arbeidet sitt på mekatronikk, design og brukervennlighet. De skaper smartere ladeløsninger med sluttbrukeren i fokus. Ladning skal være enklere, renere og mye mer praktisk enn å stoppe på bensinstasjonen.

RAY:

RAY er markedets letteste og smarteste ladekabel, noe som kan forenkle hverdagen med lading av hybrid- og el-bil. En automatisk jordfeilbrytertest gjennomføres hver gang før ladingen starter opp, og i Schukokontakten mot vegg sitter en temperatursensor som automatisk justerer ned strømstyrken ved eventuell varmeutvikling i kabel og kontakt. Dette gjør RAY til en av de sikreste kablene på markedet.

Du kan selv svært enkelt velge den ladestyrken/strømstyrken som passer mellom 6 og 16 AMP. RAY er produsert for det nordiske klimatet og er klassifisert med IP66, og er så godt som vanntett. Kabelen holder seg myk og smidig selv i svært lave temperaturer og er dermed lett å håndtere. Når du setter hånden på den ergonomisk utformede connectoren lyser en lampe som forenkler innkobling i mørket. RAY er beregnet for den daglige ladingen og er svært enkel å ta med seg i bilen._

Passer til biler med tilkoblingskontakt av type 1 (liten kontakt til f. eks Mitsubishi, Nissan, Kia, Toyota) og til type 2 (stor kontakt til f. eks BMW, Audi, VW, Porsche, Mercedes, Volvo, Opel, Renault, Hyundai, Tesla).


Spenning: 230 V
Nominell strøm: 16 A
Kabellengde: 7,5 m
Vekt: 1,8 kg