Liqui Moly

 Hos Liqui Moly finner handels-, verksteds- og industrivirksomheter alt de trenger fra en produsent, enten det dreier seg om motor- og girolje, drivstoff- og oljeadditiver, kjemiske problemløsere, serviceprodukter og spesialsmøremidler eller komplette produktserier for bil, motorsykkel, nyttekjøretøy eller båt. Liqui Moly tilbyr et komplett sortiment!

Liqui Moly er internasjonalt anerkjent for effektive tilsetningsstoffer, smøremidler, bilpleiemidler og andre vedlikeholdsprodukter for både biler og andre typer kjøretøy. Industrien er også en viktig målgruppe.

Liqui Molys produkter er både utviklet og produsert i Tyskland, og alle tilsetningsstoffer er for eksempel godkjent av TÜV, en av verdens mest anerkjente uavhengige testinstitutter. Produktene retter seg både mot forbrukere og det profesjonelle markedet, og i Tyskland er Liqui Moly klar markedsleder i dette segmentet. Selskapet er dessuten nest størst på smøremidler på hjemmemarkedet, og er i sterk vekst. Av smøreoljer produserer Liqui Moly både mineraloljer, hel- og halvsyntetiske oljer i alle viskositetsgrader og med de siste ACEA og API godkjenninger og spesifikasjoner.

Liqui Moly produkter eksporteres til over 90 land over hele verden. Selskapet tilbyr også et stort utvalg av verktøy, utstyr og støttesystemer for bruken av sine produkter i verksteder.