Phonocar

Siden Phonocar ble stiftet i 1972 har selskapet vært ledende innen hi-fi og annet relatert tilbehør til bilbransjen. Innovasjon har de senere årene gjenkjent Phonocar mer og mer. De fleste av produktene som produseres av Phonocar produseres i Italia, med leveranse til store deler av Europa.

KGK kan i samarbeid med Phonocar nå lansere nettbrettholder som festes til nakkestøtten til bilstolen fremfor deg. Dette er en universal festeplate som kan tilpasses de aller fleste nettbrett. På denne måten kan personen i baksetet kunne benytte nesten hvilket som helst nettbrett til å se på film eller andre gjøremål på et nettbrett. Nettbrettet er justerbart opp til 195 mm, og passer til alle biler med avtagbare nakkestøtter.

Produktet kan kjøpes direkte i vår nettbutikk Autokatalogen.no. Her kan du legge bestilling, se din bedrifts egne priser, og spore din ordre hele veien til levering hos dere.

Du kan lese mer om Phonocar ved å følge linkene til høyre på denne siden, og du kan laste ned eget produktark med veiledende priser på samme sted.

Veiledende pris på denne nettbrettholderen er kr 319,00 eks. mva.