KGK leverer alt du trenger til verkstedet

KGK har i en årrekke vært leverandør av personlig verneutstyr og forbruksmateriell til verksted og industri. Kravene til kvalitet blir stadig høyere og KGK jobber tett med de ulike produsentene for å tilby produkter som møter dagens krav. Alt fra et komplett spekter av hansker og vernesko til toalettpapir og absorbsjonsprodukter.

Personlig verneutstyr
Dagens verksted og industri stiller stadig strengere krav til ditt personlige verneutstyr. KGK leverer en lang rekke produkter med de høyeste kvalitetskrav for å hindre skader og gjøre deg trygg.

Hansker
Enten du vil bevare dine ti tommeltotter eller jobber i tøffe omgivelser har vi hanskene du trenger. Tegera er en av verdens ledende hanskeprodusenter og jobber kontinuerlig med utvikling av sine hansker.

Klikk her for å se vårt sortiment av hansker.


Tørk og papir
Pris trenger ikke gå på bekostning av kvalitet. KGK leverer tørk- og papirprodukter fra 3M og Tork til fordelaktige priser.

Ved å klikke her kan du se vårt utvalg av tørk og papir.


Hygiene
KGK leverer alt du trenger for å få vasket bort olje, fett og smuss. Skånsom dusj- og håndsåpe, fuktighetskrem og kraftigere rengjøringsmiddel. Alt du måtte trenge til ditt daglige bruk.Absorbsjonsprodukter
Olje- og kjemisøl er alltid vanskelig å håndtere på rett måte. Med våre produkter fra Ikaros sørger du for at sølet begrenses og du raskt kan jobbe videre.Nedlastninger

Nyttige linker