Red Line

Siden 1979 har Red Line vokst til å produsere mer enn 100 kvalitetsprodukter, inkludert motoroljer, giroljer, smøremidler, tilsetningsstoffer, kjølemiddel for bil, motorsykkel, marine og industrielle markeder. Red Line har et godt rykte i racingmiljøet og blant entusiaster for å lage produkter som utfører og beskytter bedre enn noen andre på markedet, uansett pris.


Red Line Oil utvikler og produserer et svært bredt spekter av oljer for alt fra vanlige hverdagsbiler til virkelig ekstrem racing. felles for alle oljene er at de er syntetiske baseoljer utvunnet fra planteriket. Denne baseoljen er den mest avanserte som er tilgjengelig med egenskaper som stabil viskositet, høy miljøkompatibilitet, ekstrem vedheft til metall og høy temperaturstabilitet. Funksjoner som gjør at motoren din får best mulig beskyttelse og bærekraft samtidig som den skaper forutsetninger for motoren for å gi best mulig ytelse med minst mulig miljøbelastning.

 Forbrenningssystemene i dagens kjøretøy er veldig sofistikerte. De styrer og kontrollerer drivstoffblanding og forbrenningsresultat kontinuerlig. For at disse systemene skal fungere 100% kreves det at alle komponenter er rene, beveger seg som de skal, og kan gjøre det over lang tid uten slitasje. Red Line Oils tilsetningsstoffer er utviklet for å beskytte og holde drivstoffsystemet rent, så motoren kan operere optimalt i lang tid.
-
-
Du kan se hele vårt sortiment av Red Line-produkter ved å besøke www.autokatalogen.no. Her kan du også se dine egne priser, og bestille direkte.