Safegrip

S afegrip passer til alle ulike dekkdimensjoner, under forutsetning at det er plass mellom bremseskive/calipper og felg, og mellom dekk og karosser, og fungerer like godt på snø og is som i leire. Safegrip er svært enkel å montere.

 Et Safegrip-kit består av åtte slitesterke stropper i formbar og kuldesikker TPU-plast. Stroppene er forsterket med et grovmønstret metallbeslag som gir et utmerket grep, også på is.

Safegrip kan benyttes forebyggende ved kjøring på vinterveier over et kort strekke, men benyttes primært på et kjøretøy som allerede har satt seg fast takket være sin smidige konstruksjon og unike låsemekanisme. Montér opp til fire stropper på hvert dekk, og kjør deg løs uansett om du har kjørt deg fast i snø, sand eller leire. Når du er kommet deg løs kan du raskt og enkelt demontere stroppene, pakke de ned i den medfølgende vesken, og kjøre videre.

Les mer om Safegrip på Autokatalogen.no ved å klikke her. Bestillinger kan også legges direkte ved å logge inn med din bedrift.


Safegrip produseres av firmaet Safedriving 24 AB som holder til i Vellinge i Sverige. Til høyre i menyen kan du finne link som sender seg direkte til deres svenske nettsider.