Made in Sweden

I mer enn 20 år har Calix AB vært en av de største europeiske produsentene av elektriske motorvarmesystem.

Vi er generalagent for Calix bilvarme i Norden og Baltikum

Siden 2013 har vi drevet med salg av Calix elektrisk bilvarme på ettermarkedet i hele Norden og Baltikum. Sammen blir vi konkurransedyktige ettersom vi drar nytte av hverandres styrker – Calix med sin kompetanse innen utvikling, konstruksjon samt produksjon og KGK med logistikk, markedsføring og salg. Vi er nå på god vei mot å bli markedsledende på elektriske bilvarmesystem i Sverige og vi har en fin utvikling i Norge.

Vi hjelper deg som forhandler til å selge mer

Som forhandler av Calix får du tilgang til et helt arsenal av salgs- og monteringshjelpemiddel. Gjennom Autokatalogen kan du enkelt finne ut hvilke artikler som passer det aktuelle kjøretøy, samt hvor mye det kommer til å koste kunden ferdig montert og klart. Der finner du også modellspesifikke monteringsanvisninger for en enklere montering. Skulle du likevel trenge hjelp kan du ta kontakt med vår supportavdeling som er bemannet alle hverdager 8-17.

Gå til Autokatalogen

Besøk gjerne Calix' websider.

Via vårt partnerskap med KGK drar vi nytte av deres lange og nære relasjoner til sine kunder. De har en omfattande salgs- og markedsavdeling samt et fantastisk logistikksenter.

Mikael Lindgren
Salgssjef Calix

Hvordan vi hjelper våre partnere

Logistikk er omtanke

Gjennom tett samarbeid med våre leverandører og partnere sikrer vi at riktige varer kommer frem til riktig tid.

Les mer om Logistikk

Vi er med deg hele veien

Vi mener at vårt ansvar ikke tar slutt når kunden har kjøpt en vare eller tjeneste av oss. Deres virksomhet er vår virksomhet. Derfor startet vi KGK Academy.

Les mer om KGK Academy

Markedsføring

For mange av våre partnere er vi også salgsorganisasjon og markedsavdeling.

Les mer om Markedsføring