Liqui Moly - den erfarne nykommeren

Til tross for mer enn 50 år i bransjen er Liqui Moly å regne som en nykommer i Norge. Takket være samarbeidet med KGK er dette i ferd med å endres.

Motoroljer, tilsetninger og bilpleieprodukter

I Tyskland er Liqui Moly markedsledende innen tilsetningsstoffer og av kvalitetsgrunner har virksomheten produksjon kun i hjemlandet. År etter år tar de med seg utmerkelser fra ulike motormagasin for mest populære varemerke innen sin nisje. Selv om de er nykommere på det svenske markedet finnes de i mer enn 120 land. Vi er stolt over å være en del av Liqui Moly-familien!

Liqui Moly kompletterer KGKs sortiment med kjemiske verktøy som brukes for å forhindre eller løse problemer i motoren, drivstoffsystemet og kjøleanlegget. Utenom dette selger også KGK Liqui Molys serviceprodukter.

Du finner Liqui Molys omfattende sortiment på vår e-handelsplass Autokatalogen.

Gå til Autokatalogen

Besøk gjerne Liqui Molys egne websider.

We need partners that listen and are able to make the right conclusions. KGK is permanently checking its own performance and is willing to develop for the future. All employees are open minded, friendly and always seeking the best solutions.

I would definitely recommend KGK to my colleagues - because the way you do business makes the difference!

Ingo Lindner, Export Area Manager at Liqui Moly

Mer enn bare for personbiler

Liqui Moly har et komplett sortiment av smøre-, rengjørings- og tilsetningsprodukter. Det finnes mer enn 4 000 produkter i deres katalog og de retter seg mot hele kjøretøysflåten, ikke bare personbiler. Gjennom et solid arbeid har de også tatt markedsandeler innen motorsykkel- og det marine segmentet.

Aktiv markedsføring

Gjennom sponsing av flere store idrettsarrangement som verdenscupen i alpint, ishockey-VM 2017 og ski-VM i Falun har Liqui Moly begynt å bli et velkjent navn utenfor de tyske grensene. I hjemlandet er de desto mer veletablerte. Der har de i flere tilfeller fått utmerkelser som Tysklands mest populære oljevaremerke blant leserne i landets største motormagasin.

Hvordan vi hjelper våre partnere

Logistikk er omtanke

Gjennom tett samarbeid med våre leverandører og partnere sikrer vi at riktige varer kommer frem til riktig tid.

Les mer om Logistikk

Autokatalogen

Effektiv e-handel på dine vilkår.

Les mer om Autokatalogen

Markedsføring

For mange av våre partnere er vi også salgsorganisasjon og markedsavdeling.

Les mer om Markedsføring