Er det vanskelig å komme videre?

La oss hjelpe deg.

Vi åpner muligheter for din virksomhet

Som en hvilken som helst storfamilie har KGK flere sterke personligheter. Vi finnes i mange bransjer, hvilket gir oss en bredde og kompetanse uten sidestykke blant våre kolleger.

Fritt ettermarked (IAM)

Vi tilbyr tusenvis av artikler i vår produktkatalog og vi leverer daglig, raskt og effektivt over hele landet.

Personbil og lett last

Vi tilbyr våre kunder et bredt sortiment og korrekt distribusjon.

Lastebil og buss

KGK er en bred leverandør av tilbehør og reservedeler.

Tungtransport, maskin og truck

For forhandlere av tyngre kjøretøy betyr KGK produkter av høy kvalitet og med førsteklasses support.

Marine

Vi tilbyr girkasser, reservedeler og tilbehør for grossister, båtbyggere, designere, rederier, marinaer og serviceleverandører.

Bobil, campingvogn og tilhengere

Vi har produktene som trengs for å gjøre campingkjøretøyene mer komfortable og sikrere.

Fritt ettermarked (IAM)

For våre kunder i det frie ettermarkedet er KGK’s dybde og bredde innen reservedeler og verkstedustyr uslåelig. Mesteparten av produktene i Autokatalogen er relatert til kjøretøy. I kombinasjon med vår presise logistikk kan kundene betjene sine kunder med riktige produkter på raskest mulig måte.

 

Personbil og lett last

Hvordan vi transporterer varer og mennesker er i konstant utvikling. Med KGKs kombinasjon av erfaring og fremtidsvisjon har våre kunder tilgang til tilbehør for dagens så vel som fremtidens kjøretøyspark.

Vi har tilbehør som alkolås, bilvarme, takboks, sykkelholder, bilunderholdning og annet tilnehør fra noen av verdens fremste produsenter.

Det siste året har vi til og med kunnet spenne musklene innen elbil løsninger. Vi er en bred leverandør.

Lastebil og buss

KGK leverer alle typer reservedeler til alle ZF produkter på markedet. Vi leverer også alt av hele komponenter som komplette girkasser og kardaanaksler, alt leveres i original kvalitet fra ZF. Vårt komponentverksted sørger for at ståtiden blir redusert til et minimum.

I Autokatalogen finner du som jobber med lastebil og buss et bredt sortiment av tilbehør i høy kvalitet. Ved behov hjelper vi deg å skreddersy løsninger. Ta kontakt med oss og vi hjelper deg gjerne.

Tungtransport, maskin og truck

Vi skreddersyr løsninger for produsenter og forhandlere av tunge kjøretøy. Hos dem er vårt sortiment av kjøretøysvarme, ladeløsninger, multimedialøsninger, ryggekameraer og installasjonsmateriell svært etterspurt. Alt finnes selvfølgelig på vår e-handelsplass Autokatalogen.

Vår supportavdeling er dessuten fortløpende oppdatert og kan besvare spørsmål om montering og hjelpe til med valg av produkter.

Marine

De eldste av våre røtter kommer fra den marine bransjen. I sortimentet vårt finnes det girkasser, forbrukermateriell, reservedeler og tilbehør for grossister, båtbyggere, designere, rederier, marinaer og serviceleverandører.

Ta kontakt og vi hjelper deg gjerne.

Bobil, campingvogn og tilhengere

For deg som er forhandler er Autokatalogen et fantastisk verktøy. Her finner du vårt brede sortiment av forbruksmateriell og tilbehør, og det meste er i tillegg koblet til registreringsnummeret. Vi leverer raskt og effektivt over hele landet.

 

KGK er vår partner

KGK er vår største og viktigste ettermarkedsvirksomhet. Uten dem hadde vi ikke hatt en slik bred og rask spredning. I Sverige finnes det ingen aktør som er like stor og etablert.

Jeg synes ikke vi har en tradisjonell kunde-/leverandørrelasjon, KGK er vår partner og vi har en svært transparent dialog.

Via vårt partnerskap med KGK drar vi nytte av deres lange og nære relasjoner til sine kunder. De har et omfattande salgsapparat og markedsavdeling, samt et fantastisk logistikksenter.

Mikael Lindgren
Salgssjef
Calix

Calix

Vil du vite mer om hva KGK gjør for sine partnere?

Autokatalogen

Effektiv e-handel på dine vilkår.

Les mer om Autokatalogen

Support

Uten vår support ville mange virksomheter bokstavelig talt stoppe opp.

Les mer om Support

Markedsføring

For mange av våre partnere er vi også salgsorganisasjon og markedsavdeling.

Les mer om Markedsføring