Jobbe hos oss

Vi er opptatt av våre medarbeidere og det er viktig for oss å ha riktig person på rett plass.

Vil du bli en av oss?

Vi kan tilby et stimulerende miljø der du får jobbe med interessante produkter og løsninger i en verden og en bransje som stadig er i forandring.

Ettersom alt går raskere er det viktig for oss å være langsiktige i det vi gjør, selv når vi rekrutterer. Vi har internt arbeidet med tre kjerneverdier, så når vi søker nye medarbeidere er det naturlig for oss å lete etter deg som er akkurat disse; Kunnskapsrik, Pålitelig og Åpen.

Vi har ingen ledige stillinger akkurat nå, men send oss gjerne en åpen søknad!

Kollegene er det viktigste argumentet

Innen KGK får du mulighet til å utvikle deg og ta plass om du vil. Virksomheten setter pris på idéer uansett hvor de kommer fra. På den måten er det en flat organisasjon.

For meg er kollegene det viktigste argumentet for å jobbe på KGK. Da snakker jeg ikke bare om de som er nærmest meg, men alle i hele virksomheten. For meg finnes det ingen «vi og dem», det er viktig å ha forståelse for hverandres utfordringer og jobbe over grensene.

Christian Salvesen, Key Account Manager

Å jobbe hos KGK

Utover våre kjerneverdier så er langsiktighet et annet ord vi lever etter. Langsiktige og gode forretninger med våre kunder og leverandører. Vi arbeider for et bærekraftig miljø og vi ser langsiktig på våre medarbeidere.

Derfor satser vi på at våre medarbeidere skal ha det bra. Vi har treningsrom, gjør ulike aktiveteter sammen og gjennomfører medarbeiderundersøkelser. Vi arbeider med opplæring og prøver å synliggjøre interne karrieremuligheter. Alt rundt oss forandres, noe som krever at vi også forandrer oss.

Vi kaller det bærekraftige KGK’ere.

Les mer om KGK

Bærekraft

Vi ser ingen motsetning i å gjøre en god handel og samtidig tenke bærekraft.

Les mer om Bærekraft

Historikk

Her har vi satt opp en tidslinje over viktige hendelser i KGKs historie.

Les mer om Historikk