KGKs visjon for fremtiden – ”Vi hjelper mennesker fremover”

Tillbaka

KGKs visjon for fremtiden – ”Vi hjelper mennesker fremover”

Vår oppgave er at vi alltid skal hjelpe mennesker rundt oss fremover. På veien, gjennom livet, i rushtrafikken, på ferie eller på jobb. KGK er en viktig del av omverdenen. Vårt arbeid skal ha en positiv påvirkning, for våre kunder, leverandører og medarbeidere uten å tære på jordens ressurser.

Vi står nå midt i kjøretøys- og transportbransjens forvandling mot en mer bærekraftig transport, elektrifisert bilpark, sirkulær flyt av varer og tjenester, der fokus i tillegg er på å redde liv. For å tydeliggjøre den rollen som KGK spiller i denne forvandlingen så presenterer vi vår nye visjon for fremtidens virksomhet – «Vi hjelper mennesker fremover».

Produkter og tjenester som KGK selger finnes over alt i trafikken, hele tiden. Derfor ønsker vi å tydeliggjøre med visjonen vår overfor kunder, medarbeidere og alle interessenter at vi jobber hver dag for å drive, og delta, i forvandlingen mot bærekraftig transport og sikre forhold i trafikken. Vi skal være et ledende selskap med de beste løsningene som alltid tilfører verdi til menneskers liv, nå og i framtiden. Vi hjelper mennesker fremover, uansett hvilken vei du er på.

Annerledes å drive virksomhet

Da Knut-Göran Knutsson startet KGK i 1946 holdt det med et håndtrykk for å føre bedriften og menneskene sammen, og fremover. I dag ser verden litt annerledes ut, virksomheter styres på en annen måte, og det kan være litt mer komplisert å drive virksomhet. Men grunnlaget, at vår virksomhet skal hjelpe alle mennesker fremover, gjelder fortsatt.