Tillbaka

Vi presenterer to nye alkotestere fra Dräger

Vi har gleden av å presentere to nye alkotestere som kompletterer vårt brede sortiment av Drägerprodukter.

Dräger Alcotest 6000 er en semi-profesjonell alkotester som benyttes når man skal utføre test på andre enn seg selv. Denne kan også leveres med printer for utskriftsmulighet. Dräger Alcotest 7000 benyttes når man ønsker å teste mange personer på kort tid.

Dräger Alcotest 6000
Dräger Alcotest® 6000 er designet og utviklet for rask, enkel og hygienisk testing av alkohol!

Målgruppen for Dräger Alcotest 6000 er semi-profesjonelle brukere som ønsker å teste andre enn seg selv. Munnstykkets utforming gjør at gjennomføringen av utåndingsprøvene blir hygieniske både for deg som utfører testen, så vel som for personen du tester. Etter utåndingsprøven kan prøvetakeren enkelt og hygienisk bytte munnstykket før neste utåndingsprøve. Med Dräger Alcotest 6000 kan du også utføre passiv måling for å få en indikasjon på om det er alkohol i miljøet.

Kan også leveres med en tilhørende printer hvis du ønsker å dokumentere utåndingsprøven og testpersonene.

Dräger Alcotest 7000
Dräger Alcotest® 7000 setter en ny standard for alkotestere!

Fordelene inkluderer bredere temperatur- og måleintervall, noe som kommer godt med i Norge med kalde vintre og varme somre. Den er også satt opp med ulike alternativer for digital tilkobling. Det er også mulig å velge mellom å benytte vanlig munnstykke eller traktmunnstykke. Trakten kan benyttes for å gjennomføre flere tester på rad, og et munnstykke kan benyttes ved utslag på prøven tatt med trakt. Pålitelige alkotester har aldri tidligere kunnet utføres så raskt, enkelt og effektivt. Med denne alkotesteren kan du utføre opptil 10 tester i minuttet! Perfekt for større arrangementer med nulltoleranse for alkohol.