Velkommen til KGK-familien!

Det finnes mange KGK-ambassadører i bransjen og vi vil gjerne finne flere begavede partnere.

Din trygge partner og leverandør

Vi tilstreber alltid forretninger som gagner begge parter. Uten en slik innstilling hadde vi aldri oppnådd den kundelojaliteten vi har i dag. I KGK har du en partner som ikke ser seg blind på kvartalsrapporter eller søker raske forretninger. Selvfølgelig er vi sultne og stiller krav, men vi har en langsiktighet som få av våre kolleger i bransjen kan måle seg med.

Som forhandler av KGKs produkter og tjenester får du tilgang til et bredt sortiment, med artikler fra verdensledende produsenter. Vi etterlater deg imidlertid ikke alene med forhandleransvaret. I stedet sørger vi for å gi deg kunnskap og opplæring, og du får tilgang til vår høyt verdsatte support.

KGK er din venn på veien til fremgang og økt lønnsomhet.

Per-Kristian «Pekka» Lundefaret 
Administrerende Direktør

Fullstendig sortiment på autokatalogen.no

Vår e-handelsplass autokatalogen.no har et enormt utvalg. I skrivende stund inneholder den tusenvis av artikler. Dette stiller krav til søkbarhet i katalogen. De fleste produktene er derfor koblet til kjøretøy – du søker på det aktuelle kjøretøyets registreringsnummer og får bare treff på varer som passer.

Les mer om Autokatalogen

Logistikk er omtanke

Vi innså tidlig at en velfungerende logistikk er mer enn bare en hygienefaktor. Vår pålitelighet og leveransepresisjon er en måte å vise hvor alvorlig vi ser på vår felles virksomhet – at vi bryr oss om våre kunder.

I Enköping ligger vårt logistikksenter. Det er delvis automatisert, men det viktigste er selvfølgelig engasjementet til våre ansatte som til slutt sørger for at varene kommer frem til riktig tid og i riktig tilstand. Vi er stolt over vår leveransepresisjon.

I alle gode relasjoner må man kunne stille krav. Vi er derfor svært tydelige ovenfor våre leverandører på hva som kreves for å levere til KGK. Som en gulrot og for å vise hvor forventningene ligger, deler vi ut utmerkelsen Supplier of the Year.

Logistikk hos KGK

Opplæring

Vi etterlater deg ikke alene med forhandleransvaret. Hos KGK Academy kan både du og ditt salgspersonell få opplæring i alt fra salgsteknikk til hvordan man anvender den nyeste teknologien.

Les mer om opplæring

Hvordan vi hjelper våre kunder

Markedsføring

Vi hjelper deg å markedsføre våre produkter overfor dine kunder. Det kan være alt fra en digital banner på din webside til en montert-og-klar-pris som forenkler innsalget.

Markedsføring

Support

Selv om du kan det som gjelder dine produkter ut og inn finnes det alltid spørsmål som du ikke kan svare på. Da er vår support bare en e-post eller en samtale unna.

Support

Tjenester

Vi er et selskap som elsker produkter. Vi har imidlertid en hel avdeling som skreddersyr løsninger hvor tjenesten står i sentrum heller enn produktet.

KGK Solutions