Velkommen til KGK-familien!

Vi tilbyr deg som leverandør å ta del i en unik markedsposisjon sammen med oss.

Sammen i et langsiktig og utviklende partnerskap

 

For oss i KGK er relasjonene med våre leverandører avgjørende for å kunne skape et blomstrende forretningsklima. Såpass avgjørende at vi foretrekker å kalle oss partnere.

I KGK har du en partner med både bredde- og spisskompetanse. Vår lange erfaring og innarbeidede relasjoner til de største salgskanalene i bransjen gjør oss til et naturlig valg når du vil nå ut med dine produkter. Vi samarbeider med flere av de store bilimportørene så vel som forhandlere av tunge kjøretøyer, marine, entreprenører og industri. Du får hjelp til å posisjonere deg og dine produkter på riktig måte når det gjelder pris, markedsføring og salgskanaler.

Vi har en unik posisjon i den norske kjøretøysbransjen.

Per-Kristian «Pekka» Lundefaret
Administrerende Direktør.

Yes, I would recommend KGK to my colleagues

Over the years employees of KGK have, based on their customer and market know-how, been a sparring partner to Dräger during the development of new breath alcohol measurement devices.

We believe that with KGK we combine the strengths of both companies to serve the demands of our customers optimally.

Michael Reinhart
Head of S&PM
Impairment Check
Dräger

Dräger

Logistikk som konkurransefortrinn

Vi innså tidlig at velfungerende logistikk er mer enn en hygienefaktor. Vår pålitelighet og leveransepresisjon er en måte å vise hvor alvorlig vi ser på vår felles virksomhet.

I Enköping ligger vårt logistikksenter. Det er delvis automatisert, men det viktigste er selvfølgelig engasjementet til våre ansatte som til slutt sørger for at varene kommer frem til riktig tid og i riktig tilstand. Vi er stolte over vår leveransepresisjon.

Logistikk hos KGK

Effektiv e-handel

Størstedelen av salget skjer på vår e-handelsplass Autokatalogen. I skrivende stund inneholder den tusenvis av artikler. For våre partnere er dette et uslåelig vindu ut mot kundene der vi viser og enkelt selger deres produkter. I Autokatalogen finner kundene raskt riktig artikkel med hjelp av vår kobling mot kjøretøy og får oftest leveranse over natt.

Gå til Autokatalogen

Slik hjelper vi din virksomhet

Opplæring

Vi mener at vårt ansvar ikke tar slutt når kunden har kjøpt en vare eller tjeneste av oss. Deres virksomhet er vår virksomhet. Derfor startet vi KGK Academy.

KGK Academy

Markedsføring

Vi tar oss av kommunikasjonen med markedet for flere av våre partnere. Med vår bransjekunnskap, vårt salgsteam og vår markedsavdeling kan vi hjelpe også din virksomhet.

Markedsføring

Support

Når kundene trenger hjelp med mer inngående tekniske beskrivelser, oppkobling, monteringsanvisninger og drift har vi en hel avdeling som kan svare på spørsmål.

Support