Autokatalogen

Effektiv e-handel på dine vilkår.

Bare et tastetrykk unna

I Autokatalogen finner du et bredt sortiment. I skrivende stund inneholder katalogen tusenvis av artikler, hvor størsteparten av våre mest solgte produkter er lagerførte i vårt eget logistikksenter i Enköping. 

Nær 70 % av vår omsetning skjer gjennom Autokatalogen og den er et av de viktigste verktøyene for mange av våre kunder. For våre leverandører betyr vår e-handelsplass at vi effektiviserer vår felles arbeidsflyt.

Autokatalogen gjør det enkelt å skape salg.

Jonas Andersson
Markedssjef digital og e-handel

Ubegrenset tilgjengelighet

Autokatalogen er åpen og tilgjengelig på dine vilkår, uansett når på døgnet du måtte ønske det. Du kan utføre forretningsrelaterte oppgaver hos KGK via Autokatalogen når det passer deg, det være seg innkjøpsstatistikk eller leveranseinformasjon. Det er bekvemt og sparer tid.

Gå til Autokatalogen

Finn riktig og raskt

Takket være Autokatalogens søkefunksjoner får du raskt hjelp til å finne riktig produkt i vårt store utvalg. Flesteparten av våre artikler er koblet til kjøretøy, noe som gjør det enkelt for deg å få frem relevante treff.

Du får dessuten en uslåelig oversikt over KGKs omfattende produktsortiment gjennom Autokatalogens ulike produktkataloger.

Aktuell lagersaldo

I Autokatalogen ser du ikke bare hvor mange eksemplarer vi har på lager, du kan følge hele veien inn til vår leverandørs lagerhylle.

Vil du vite mer om KGK?

Logistikk er omtanke

Gjennom tett samarbeid med våre leverandører og partnere sikrer vi at riktige varer kommer frem til riktig tid.

Les mer om Logistikk

Support

Uten vår support ville mange virksomheter bokstavelig talt stoppe opp.

Les mer om Support

Markedsføring

For mange av våre partnere er vi også salgsorganisasjon og markedsavdeling.

Les mer om Markedsføring