Markedsføring

For mange av våre partnere er vi også salgsorganisasjon og markedsavdeling.

Vi hjelper deg å selge mer

Hjelpsomhet er en rød tråd i vår virksomhet.
Fra det personlige møtet du får i resepsjonen vår til leveringen av olje til bilen. Det kan bety at vi tar markedsansvaret for våre partnere i Norge eller at vi gir våre kunder produktkunnskap og salgsargument slik at de øker sin omsetning. Iblant er det en trykksak, andre ganger kan det være en digital annonse.

Vi tar hånd om vår KGK-familie.

Daniel Edvall
Markedssjef

Vår salgsavdeling og deres kunnskap

Ja, du leste riktig. Vår salgsavdeling besitter en enorm KUNNSKAP når det gjelder våre partneres behov og hva deres kunder igjen trenger. Selvfølgelig finnes det kunder som bare ser oss som en distributør, vi gjør vårt beste også for dem. Gang på gang får vi imidlertid tall som tydelig viser at de som oppfatter oss som partnere selger betydelig mer. Vår salgsavdeling har et stort og ekte engasjement  – våre kunders forretning er vår forretning.

KGK har en bred og dyp produktportefølje og de gangene selgernes kunnskap ikke er tilstrekkelig er våre produktspesialister og support bare en telefonsamtale unna.

Våre produktansvarlige og deres kunnskap

På KGK er produktavdelingene leverandørens forlengede arm. Samarbeidet er iblant så tett at våre partnere må minne seg selv på at våre produktsjefer faktisk ikke er ansatt hos dem. Det er ikke uvanlig at våre produktsjefer kommer med produktforslag som leverandørene så igangsetter. Innimellom kan vi produktene, og hvordan de skal selges, bedre enn de som har produsert dem.

La oss være din markedsavdeling

På KGK har vi vår egen markedsavdeling. Bortsett fra at den ikke er vår egen – den tilhører like mye våre partnere og kunder som oss. Vi skaper og produserer alt fra aktiviteter, trykksaker og webbannere til film og messer. Vi knytter sammen leverandørenes produkter og tjenester med markedets behov og ønsker med hjelp av analyse og erfaring.

Vil du vite mer om KGK?

KGK Solutions

La oss gjøre deg en tjeneste.

Les mer om KGK Solutions

Bærekraft

Vi ser ingen motsetning i å gjøre en god handel og samtidig tenke bærekraft.

Les mer om Bærekraft

Autokatalogen

Effektiv e-handel på dine vilkår.

Les mer om Autokatalogen